 ریاست محترم هیأت شطرنج خراسان رضوی در جدیدترین مصاحبه شان با روزنامه خراسان بازهم تیتر مصاحبه را مربیان (بخوانید مدارس شطرنج استان ) انتخاب نمودند .
جالب است که مسابقات آسیایی وانتخابی جهانی در مشهد وپس از آن جام فردوسی در شرف آغاز است وتیتر 1 می شود مربیان ومدارس !
اینکه برخی به زعم ایشان مقاومت و یا سوءاستفاده می کنند و ایشان نیز با برگزاری هر مسابقه ای تیتر کلی می زنند ومدارس وباشگاهها را زیر سئوال می برند وجملاتی همچون مربی درجه 3 حق تدریس ندارد و یا اول باید مربیان را راضی کنیم و...را به کار می برند مشخص کننده چه نوع طرز تفکری است ؟!
به هرحال همانطور که از زحمات ایشان بابت برگزاری مسابقات بین المللی بارها تشکر وقدردانی شده توقع است که در مقام مسئول در مصاحبه هایشان نیز مسئولانه تر ,شفاف تر وکارشناسانه تر سخن گویند .
|